آموزش هوش مصنوعی

دستگیری هکر نوجوان

عمومی خبری

هکر نوجوانی که در بازار رمز‌ارز‌ها فعالیت داشت، بعد از اینکه دست به کلاهبرداری زد، به دام افتاد. از متهم تاکنون بیش از ۱۰ هزار دلار رمز‌ارز کشف شده و سایر کیف پول‌های متهم نیز در دست بررسی و رمزگشایی است.

چندی پیش یکی از شهروندان اراکی با ارائه مرجوعه قضائی به پلیس فتا، درخواست رسیدگی به برداشت غیرمجاز از اطلاعات حساب بانکی‌اش را ارائه داد و پس از آن بررسی موضوع در دستور کار قرار گرفت.

در تحقیقات اولیه پلیس مشخص شد شاکی برای انتقال وجه به صورت اینترنتی از طریق موتور جست‌وجوگر گوگل به‌دنبال سایت بانک مدنظر خود بوده و بدون توجه به جعلی‌بودن آدرس درگاه، در دام فیشینگ سارقان اینترنتی گرفتار شده است.

 

مال‌باخته گفت: من اصلا متوجه جعلی‌بودن آن سایت نشدم؛ زیرا همه‌چیز سایت شبیه به نمونه اصلی بود و هیچ فرقی نداشت؛ اما بعد از اینکه برای تراکنش مدنظرم درخواست دادم، متوجه شدم به حسابم دستبرد زده شده و موجودی‌ام را برداشت کرده‌اند. در ادامه تحقیقات کارشناسان پلیس فتا برای شناسایی متهم پرونده با مانع مواجه شدند.

نکته درخور‌توجه در این پرونده تیزهوشی متهم در پاک‌کردن رد پای خود و پنهان‌ماندن شیوه و شگرد انتقال وجوه سرقتی بوده که کار را برای کارشناسان پلیس بسیار سخت می‌کرد. در نهایت با اقدامات تخصصی کارشناسان پلیس فتا و بررسی نقاط مبهم پرونده، تحقیقات به نتیجه رسید و نوجوانی در شهر قدس استان تهران شناسایی و پس از هماهنگی قضائی، دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.

این نوجوان تحت بازجویی قرار گرفت و به جرمش اعتراف کرد. او گفت با طراحی یک سایت جعلی کاربران را به آنجا هدایت و سپس اطلاعات بانکی‌شان را سرقت و حساب آن‌ها را خالی می‌کرد.

متهم گفت: برای اینکه ردی از من به جا نماند، وجوه سرقتی را در بازار ارز‌های دیجیتال مصرف می‌کردم و رمزارز می‌خریدم. من کارم را خیلی دقیق و حرفه‌ای انجام داده بودم و گمان نمی‌کردم هرگز ردی از من پیدا شود و وقتی دستگیر شدم، شوکه شده بودم.

مأموران در ادامه به بررسی کیف پول متهم پرداختند و در تجهیزات توقیف‌شده از او تاکنون بیش از ۱۰ هزار دلار رمز‌ارز کشف شده و این در حالی است که سایر کیف پول‌های متهم نیز در دست بررسی و رمزگشایی است و احتمال دارد مبلغ کلاهبرداری‌شده از سوی او افزایش یابد.

از آنجا که این متهم از افراد دیگری نیز کلاهبرداری کرده است، گزارش دستگیری او به پلیس فتای استان‌های دیگر نیز اعلام شد تا اگر آن‌ها نیز با شکایت مشابهی مواجه هستند، موضوع را گزارش بدهند.

سرهنگ احسان آنقی، رئیس پلیس فتای استان مرکزی، در این زمینه گفت: هم‌وطنان در صورت وجه تشابه برداشت غیرمجاز از حساب بانکی‌شان به‌منظور خرید رمز‌ارز، می‌توانند با مراجعه به پلیس فتای شهر سکونت خود موضوع را بررسی کنند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0229-143217-1-blog
عمومی خبری
بعد از مرگتان چه کسی دارایی‌های دیجیتالی شما را صاحب می‌شود؟

ینکه انسان‌ فانی است خبر جدیدی نیست. اما خبر جدید این است که در طول دو دهه‌ی گذشته افراد کلی دارایی دیجیتال که قبلاً هرگز وجود نداشت برای خود جمع کرده‌اند و بسیاری از ما شاید زمانی این سوال برایمان پیش بیاید که: بعد از مرگ‌مان بر سر سرویس‌های اجتماعی …

تقاضا برای هوش مصنوعی
عمومی خبری
هنر در چنگال هوش‌مصنوعی

«با توجه به روند فعلی توسعه هوش‌مصنوعی به نظر می‌رسد که طی چند سال آینده شاهد ظهور نرم‌افزارهای هوشمندی خواهیم بود که توانایی خلق آثار هنری همچون فیلم را داشته باشند و بتوانند آثار خود را تولید و بازنشر کنند.»

سریعترین زبان برنامه نویسی چیست؟
عمومی خبری
سریعترین زبان برنامه نویسی چیست؟

حال بیاید در مورد سریعترین زبان های برنامه نویسی صحبت کنیم. همانطور که می‌دانید زبان های برنامه نویسی بسیار زیادی وجود دارد که شما باید از میان آنان بهترین و سریعترین را انتخاب کنید حال اگر موافق باشیم نگاهی به بهترین و مهم ترین زبان‌های برنامه نویسی بیاندازیم.